•  
  • info@aktivssl.hu
  •  
  • Telefon (H-P: 10h-16h) +36 (70) 944-7008

Jogi Nyilatkozat

 Főoldal /Jogi Nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

Az aktivssl.hu weboldal üzemeltetője a Silicium Network Informatikai Kft. (Székhely: 2000 Szentendre, Papszigeti út 19.), továbbiakban Szolgáltató.
A honlapon található anyagokat és információkat Szolgáltató kizárólag tájékoztatás céljából nyújtja a felhasználóknak.
A weboldal felhasználó által történő felkeresésére, valamint az itt található információk használatára a jelen Jogi Nyilatkozatban foglalt feltételek érvényesek.
A weboldal tartalmainak letöltésével a felhasználó elfogadja jelen Jogi Nyilatkozatot.

A weboldalon található tartalom Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezi.
A honlap és annak grafikai, szoftveres és egyéb megoldásai, a honlapon megjelenített szövegek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult.
A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egyes részeit vagy teljes egészét bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni. Az észlelt jogsértésekkel szemben következetesen fellépünk.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a honlap használata során az online üzeneltküldő funkción- vagy akár e-mailen keresztül bármilyen személyes adatot megoszt velünk, úgy azt az adatvédelemre vonatkozó jogszabályok megtartása mellett személyes adatként kezeljük és azt csak az Ön hozzájárulásával tároljuk (amennyiben Ön az adatokat a részünkre megküldi, úgy a hozzájárulást megadottnak tekintjük).
SSL tanúsítvány: biztonság, bizalom, több vásárló